40% rabatt på hela sortimentet

Använd kod | ALLTANNAT40 | Gäller till midnatt måndagen den 17 maj

Canvastavla i Retrostil

Form
Storlek (cm)
Tjocklek (cm)

Från 249,00kr

Retro canvas
Retro canvas
Retro canvas
  • 3 canvasstorlekar – från 30 x 20 cm till 40 x 30 cm
  • Kvadratiskt eller rektangulärt format; endast stående orientering
  • Lägg till text på din canvastavla eller skriv på den senare med en filtpenna
  • Polyestercanvas på en solid träram
  • Standardtjocklek 1,8 cm
  • Upphängningssats finns tillgänglig för en liten extra kostnad

Vrid tillbaka klockan med en Canvastavla retro och omvandla bilder du vill minnas för alltid till omedelbara klassiker – som den där gången när pappa försökte åka linbana och bara kom halvvägs.

Leveransinformation

Leveranslogotyp

Vi är noggranna när vi trycker, skapar och slår in dina föremål innan leverans.

Här hittar du våra leveranskostnader och tider.

Mängdrabatt

Beställer du stora mängder? Se våra mängdrabatter.

Ta en närmare titt ...

Närbild av en Canvastavla retro

Högkvalitativa fototryck framhäver alla detaljer.

Därför älskar vi dem …

Canvastavla i Retrostil

Andas nytt liv i inredningen med personliga Canvastavlor i Retrostil som är designade för att ge ditt hem/kontor/skrivbord en retrokänsla. Våra Canvastavlor i Retrostil finns tillgängliga i tre storlekar – perfekt för att mixa och matcha på väggen eller för att hålla samman en färgskala i rummet – från 30 x 20 cm till 40 x 30 cm, det är bara att välja. Du kan även välja mellan formaten Kvadrat och Rektangel beroende på hur dina bilder ser ut. Vi rekommenderar Kvadrat för foton du hämtar från sociala medier/kamerarullen och Rektangel för vackra solnedgångar, semesterminnen och naturbilder.

Du kan även lägga till en bildtext på din Canvastavla i Retrostil. Kanske datumet du träffade din partner? Eller ett speciellt smeknamn? Oroa dig inte. Om du inte kommer på något kan du fundera vidare och skriva det senare med en filtpenna. Vår Canvastavla i Retrostil är inte bara snygg, den är även tillverkad i högsta kvalitet och gjord för att vara länge. Alla våra canvastavlor trycks på polyesterkanvas, vilket ger fantastiska tryck. Canvastavlan monteras sedan på en ram som är tillverkad i FSC-certifierat MDF-trä med naturlig effekt. Dina värdefulla minnen kan verkligen omvandlas till konstverk!

Canvastavla i Retrostil

När det gäller väggdekorationer kan en Canvastavla i Retrostil verkligen ge tomma väggar en helt ny innebörd med ett stilfullt inslag. Skapa ett intressant fokus i hemmet med en gallerivägg av Canvastavlor i Retrostil i olika storlekar, eller designa ett urval av canvastavlor för att liva upp den tomma spiselkransen.

Det är väldigt enkelt att skapa dina egen Canvastavlor i Retrostil. När du väl har valt form, tjocklek och storlek klickar du på ”Skapa nu” ovan för att gå till vår studio. Här kan du överföra dina foton och anpassa din vintagecanvastavla med text. Du kan även besöka webbplatser med royaltyfria bilder som Unsplash, Pexels and Pixabay för vackra bilder med ett särskilt tema som klassiska bilar, svartvita bilder av Paris, New Yorks stadssiluett ... eller trycka ett urval av lugnande mönster för ett Zen-inspirerat inslag. Vill du gå längre med retrostilen? Placera din Canvastavla i Retrostil bredvid Fotoremsor och Kvadratiska Foton för en effektfull kombination av modernt och nostalgiskt. Är inte DIY din grej? Det finns även en upphängningssats tillgänglig för en liten extra kostnad.

Canvastavlor

Canvastavlor

Har du många foton? Vill du lägga till text? Utforska layouter och illustrationer?

Frågor och svar om våra Canvastavlor i Retrostil