40% rabatt på hela sortimentet

Använd kod | ALLTANNAT40 | Gäller till midnatt måndagen den 17 maj

Julaftonslåda
Julaftonslåda

Personliga fotopresenter för barn

Gör barnens favoritfoton till personliga presenter av hög kvalitet som de kommer att älska – inför födelsedagar, stora händelser eller bara för att!

Släpp loss kreativiteten när du skapar ditt barns present

Utforska några av våra presentidéer för barn

Väska med dragsnöre

En alldeles egen väska

Se till att barnen alltid har med dig en alldeles egen Personlig väska med dragsnöre till sina aktiviteter. Med en mängd olika designalternativ och oöverträffad kvalitet kommer den att locka fram leenden i många år framöver.

Köp nu

UNO-kortlek

Låt spelet börja

Höj ribban på spelkvällarna ett snäpp. Fantastiskt för hela familjen eller för att underhålla barnen – med en Personlig MyUNO®-kortlek, ett memory®-spel och våra Personliga Spelkort kan ni ha hur mycket kul som helst!

Pennfodral

Locka fram skrivarglädjen

Behöver du presentidéer för barn under tio år? Ge dem ett alldeles eget Personligt Pennfodral. Det är perfekt för att förvara pennor säkert (och på en och samma plats!) och det finns över 15 bakgrunder så att du kan skapa ett fodral som är lika unikt som din lilla solstråle.

*Köp nu**

Behöver du inspiration?

Presenter för barn

Letar du efter idéer för personliga presenter för barn? Du har kommit till rätt ställe. Presenter för barn behöver inte vara komplicerade. Tänk bara lite kreativt.

Gillar de att måla och rita? Små presenter till barn kan vara ett Personligt pennfodral eller en Personlig Anteckningsbok. Du kan även kombinera dem med en Personlig väska med dragsnöre som de kan förvara alla sina målargrejer i. Du kanske letar efter presenter för barn under tio år? Prova på vårt Fotopussel Ravensburger som en rolig present för barn (och hela familjen!).

Om du är bjuden på ett dop eller födelsedagskalas och behöver presenter för barn under fem år eller personliga presenter för småbarn så är Min Första Fotobok perfekt. Fyll den med berättelser om deras favoritleksaks äventyr, foton från deras första månader eller foton på släktingar för att lära dem om familjeträdet. De bästa presenterna för barn är inte alltid de största och mest tekniskt avancerade ... ta en titt på våra presentidéer och låt dig inspireras.

Så här gör du presenter

 • Ladda upp

  Ladda upp

  Hämta foton från datorn, telefonen eller sociala medier.

 • Välj

  Välj

  Nyckelringar, julgranskulor eller pussel – det är upp till dig!

 • Betala

  Betala

  Snabbt, enkelt och säkert – klart på ett kick.

 • Njut bara

  Njut bara

  Levererad när du vill. Älskad i många år.

Frågor och svar om fotopresenter för barn