50% rabatt på fotoböcker och Väggdekorationer | BOKCANVAS50
30% rabatt på allt annat | ALLTANNAT30

Gäller till midnatt måndagen den 3 maj

Personliga doppresenter
Personliga doppresenter

Personliga doppresenter

Den viktiga dagen närmar sig och det är dags att börja tänka på idéer för doppresenter för att fira det lilla underverket. Med hjälp av foton av vänner, familj och babyn kan du skapa en unik personlig doppresent som de aldrig glömmer.

Hämta inspiration

Så här skapar du de bästa personliga doppresenterna

Photo Block

Välj dina foton

Du är bjuden på dopet – det betyder att du är viktig för dem! Och det betyder också att du har gott om foton av babyn, familj och vänner som du kan göra till en bedårande personlig doppresent. Kom gång genom att välja ut dina favoriter – vad tror du om fotot från första gången du träffade babyn eller kortet som föräldrarna skickade till dig av den nyfödda?

Magnets

Välj present

Om du har fotona, så har vi definitivt presenten. Ta en titt på vårt urval av personliga doppresenter och hitta rätt present för dina foton och familjen! Är de lite mer sentimentala? Skapa ett särskilt fotoalbum som dopgåva – fyllt med foton av familj och nära vänner, med bildtexter som gör det ännu mer personligt. Något lite enklare? Skapa några magneter med foton av föräldrarna med babyn!

Poster

Gör presenten personlig

När du väl hittat rätt present är det dags att ta fram kreativiteten och ge den en personlig touch. På vissa personliga doppresenter kan du flytta runt fotona tills den ser precis ut som du vill ha den. Andra presenter kan du ge en personlig touch med en bildtext eller ett meddelande till babyn att läsa senare i livet. Gör dig redo för glada och överraskade tillrop när du lämnar över presenten – det här är en present som ingen förväntar sig!

Välja rätt personlig doppresent

Christening gifts

Dop, barnvälsignelser och namngivningar är högtider då familj och vänner samlas och firar, men det kan ibland vara svårt att komma på passande presenter. De bästa presenterna är dessutom de som varar bortom bebisåren, till skillnad från ett doparmband eller en leksak. Det är här personliga doppresenter träffar mitt i prick. Personliga, omtänksamma och helt unika – det här är presenter som ingen annan har och de kommer aldrig att få en likadan igen.

Det finns en personlig doppresent för alla från alla! Letar du efter doppresenter till tvillingar eller personliga doppresenter från faddrar? Inga problem. Mixa och matcha bland våra produkter och skapa en present till vardera baby med olika bakgrunder, färger, layouter och bildtexter. Du kan göra dem så personliga och kreativa du vill, och skapa en perfekt doppresent som kommer att gå till historien.

Tänk på vilken slags familj presenten är till när du väljer produkt. Är de mer sentimentala och traditionella eller lite mer originella och kreativa? Om du vill ha en mer traditionell present med en personlig touch, så är ett dopfotoalbum det bästa sättet att fira babyns resa fram till dopdagen. Om du inte har så många foton på babyn (de har trots allt inte levt så länge!) kan du skapa en personlig inramad doppresent och sätta strålkastarljuset på det bästa fotot. För en mer ovanlig present rekommenderar vi ett Fotopussel Ravensburger så att de kan roa sig med ett foto av sig själva när de blir lite äldre!

Frågor och svar om personliga doppresenter