40% rabatt på hela sortimentet

Använd kod | ALLTANNAT40 | Gäller till midnatt måndagen den 17 maj

Fotopresenter för nyfödda
Fotopresenter för nyfödda

Fotopresenter för nyfödda

Vem kunde väl ana att en så liten person kunde skapa så mycket uppståndelse? Skapa gulliga personliga babypresenter som varar livet ut och tala om för dem att du är glad att de kommit till världen, eller hitta idéer på presenter till nyblivna mammor och tala om för henne att hon redan gör ett strålande jobb.

Hämta inspiration

Varför är personliga presenter för nyfödda de bästa presenterna?

Baby Book

De visar omtanke

Ingenting gör ett större intryck på nyblivna föräldrar än babypresenter med foton. Oavsett om det är ett foto du tog i smyg när du träffade den lille krabaten för första gången eller foton som du fått skickade till dig av det lilla underverket, så låt dem väcka känslor med en babyfotopresent.

A4 Personalised Photo Book

De är enkla att skapa

Du behöver inte springa runt på stan och leta efter rätt färg och storlek. Med babyfoton inom räckhåll är det bara att ta fram kreativiteten. Ta en titt på vårt urval av produkter för att hitta en unik babyfotopresent, välj den du gillar bäst och börja överföra dina foton. På vissa produkter kan du lägga till ett eget meddelande till babyn och göra dem personliga med olika färger och bakgrunder.

Print of new born baby

De behåller dem livet ut

Visst, du kan ge dem en rosa eller blå ballong som luften går ur efter några dagar ... eller så kan du skapa en babyfotopresent som vara livet ut. De blir snart för stora för både kläder och leksaker, men en personlig babypresent med foton från deras första dag kan de (eller föräldrarna!) behålla för alltid.

Hitta rätt presenter för nyfödda och mammor

Baby print

Det kan vara svårt att komma på originella och överkomliga idéer på babypresenter. Alla barn växer och dyra spjälsängar och leksaker känns lite kliché och är ganska dyra, men vad tror du om att ge dem något som ingen annan har tänkt på och som inte kostar skjortan? En fotobok fylld med foton av alla ultraljudsbilderna de skickade till dig eller en babyfototavla med ett foto från dagen de kom hem – det här är babyfotopresenterna som överträffar allt.

Från ettårsdagar till personliga presenter för nyfödda – hitta en babypresentidé som passar den lilla babyn som du vill hylla. Skäm bort dem med ett set babymjuka fotokuddar som de kan luta sig mot tills de kan sitta på egen hand, eller skapa ett set Kvadratiska Fotomagneter för kylskåpet som håller föräldrarna sällskap under nattens matningar!

Frågor och svar om personliga presenter för nyfödda