40% rabatt på hela sortimentet

Använd kod | ALLTANNAT40 | Gäller till midnatt måndagen den 17 maj

Resefoton och presenter
Resefoton och presenter

Resefoton och presenter

Letar du efter en perfekt present för familj eller vänner som gillar att resa? Eller du kanske saknar att resa och vill återuppleva dina minnen med en fotobok? Det är här våra personliga resepresenter kommer in. De är tillverkade för att få dina äventyr att vara längre än jetlaggen!

Hmm, vad kan jag göra med mina resefoton?

Ta en titt på de här presenterna med resetema ...

Photo Tiles

Improvisatören

Dekorera utan långsiktiga beslut. Vår fotoplattor är gjorda för att sätta upp och flytta runt! Om du alltid går och funderar på nästa resmål kan du göra en resmålsönskelista och sätta upp den med självhäftande flikar, utan att skada väggarna. Peru står på tur. Eller kanske Japan ...

Köp nu

Square Fridge Magnets

Skaparen av reselistor

Skapa en egen världskarta hemma med hjälp av våra Kvadratiska Fotomagneter. De är tillverkade i lätthanterligt flexibelt material, så varför inte flytta runt dina favoritresmål och semesterresor som inspiration inför nästa resa?

Köp nu

Classic Poster Prints

Den spirande fotografen

Visa upp dina favoritfoton från dina resor med en Fotoposter. Ett fantastiskt tillskott i alla spirande fotografers dekor – dessa högkvalitativa posters kan designas med fem olika riktningar, valet är ditt!

Köp nu

Canvastavla

Vare sig du är en modig upptäcktsresande eller letar efter presenter åt äventyrliga vänner kan du låta våra presenter och dekorationer med resetema ta över jobbet. Med personliga detaljer av högsta kvalitet och snygga produkter kan du lugnt välja en unik resepresent åt dig själv eller någon annan.

Skapa ett äventyrsfyllt resefotoalbum med vår Fotobok Prestige, Fotobok Retro eller Fotobok Cirkel och välj den stil som passar din personlighet.

Letar du efter presenter åt par som reser? Ta en titt på våra Foton i Retrostil och omvandla deras minnen till riktiga foton istället för att låta dem stanna kvar i molnet. Nostalgi är på väg tillbaka med dunder och brak, så varför inte ta för dig?

En bra och lite annorlunda resepresent till henne är en Personlig Badhandduk – om hon nu gillar att koppla av vid poolen. Behöver du resepresenter till honom? En emaljmugg till kaffet är en värdig kandidat.

Det behöver inte vara svårt att hitta en rolig resepresent. ICA Foto täcker alla behov.

Frågor och svar om resefoton och presenter