Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Personliga skal

Gör din smartphone och iPad unik!

Se VECKANS ERBJUDANDEN

iPad

Från 349,00kr

Mer om våra skal!

Egenskaper & Nyheter

Flertal olika designer

Tillval: Matt slutbehandling

Matt
slutbehandling

Glansig slutbehandling

Leverans

Ett unikt skal för din smartphone eller surfplatta

Skapa ett skal till din iPhone, Samsung Galaxy eller iPad med dina favorit bilder!

Hos ICA Foto hittar du personliga skal till din iPhone, Samsung Galaxy, iPad eller iPad Mini. Genom att klicka på den produkt du är intresserad av kan du läsa mer om produkten och se en specifikation över tillverkning och tillval som finns. Du hittar skal till iPhone 3G/3GS, 4/4S, 5/5S/5C, 6, 8 / 7 och 8 Plus / 7 Plus i klassisk modell där du kan lägga till ett eller flera foton och text.

Våra tips

För modellerna iPhone 4, 5 och 6 finns det även 2 varianter med mer praktisk funktion för att passa dig i din aktiva vardag. Vi har iPhone-skal med bumper samt iPhone-skal med korthållare. Samsung Galaxy skal finns till modellerna S2/S3/S4/S5 och S6. Välj mellan 15 olika bakgrundsfärger och flera olika layouter. Du kan välja att beställa ett skal med matt slutbehandling för 29 kr extra. iPad-skal finns för modellerna 2 och 3 samt Mini/Air och du kan välja att lägga till ett eller flera foton. Du kan även lägga till text på ditt skal.

Utvärdera oss via Trustpilot! Dela gärna din erfarenhet av våra produkter och tjänster via TrustPilot, en online plattform för kundomdömen. Våra kunders åsikter betyder mycket för oss! Med redan 574 nöjda kunder, har PhotoBox nått ett betyg på 9.1/10.Dessa omdömen intygar att vi lever upp till våra kunders förväntningar vad det gäller kvalitet på våra fotoprodukter (Personliga skal, iPad-skal, iPhone-skal, Mobilskal, Smartphone-skal...) samt med den höga servicenivå vi erbjuder våra kunder.

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord