Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Bli en bättre bröllopsfotograf

Bröllop är fullspäckade med fotomöjligheter så se till att göra det mesta av dem!

Be a better wedding photographer

Även om bröllopsfotograferingen sköts av en professionell fotograf kan du fånga bröllopets mer speciella stunder medan fotografen är upptagen med att ta gruppbilder. Det är precis sådana bilder som brudparet kommer att älska!

Ta många bilder

Ta flera bilder av samma sak. På så sätt kan du välja den bästa bilden och blir inte besviken om någon blundar eller gör en konstig grimas på fotot.

Vänta…

Det är viktigt att inte vara i vägen för fotografen. Vänta därför tills efter att ett officiellt gruppfoto har tagits innan du tar din bild. Du kommer garanterat att få ett foto där alla är mer avslappnade.


Act on instinctWait for it

Använd din instinkt

Timing är A och O när du fotograferar. Ta tillfället i akt och fota så fort du ser något intressant, även om bilderna inte blir riktigt som du tänkt dig. Du kan alltid beskära din bild i efterhand men spontanitet är svårt att återskapa.

Fokusera på det som är kul

Det är de små detaljerna som gör varje bröllop unikt. Det händer så mycket att det är lätt att missa små, betydelsefulla, händelser, så se till att du är på plats för att fånga dem. Föreviga skålen till brudparet, barn som leker eller bröllopsvalsen.


Detaljer som blommor och menyer har noga valts ut och är därför värda att fotograferas.

Dra nytta av dina kontakter

Kom ihåg att bröllopsfotografen inte känner människorna han fotar. Om du gör det så kan du använda dina kontakter för att ta parbilder och små informella familjefoton. På så sätt får dina bilder ännu mera känslomässigt värde.

En känsla för detaljer

Att blanda mer övergripande foton med närbilder kan göra dina bildkollektion mer intressanta. Detaljer som blommor och menyer har noga valts ut och är därför värda att fotograferas.

Blanda med bilder i en färgton

Att fotografera i svartvitt kan vara ett bra sätt att dölja en grå dag eller en bild där ljuset inte är särskilt bra. Det är också bra för att eliminera omatchande färger och fokusera på känslan – vilket är precis vad man vill vid ett bröllop!


Eye fro detail
Mixture of monochrome
Eye for detail

Skynda dig att dela!

Många nygifta måste vänta flera veckor innan de kan se några bilder från sitt bröllop, och det kan ta månader innan fotomappen är helt färdig. Ha lite framförhållning och ladda upp dina bilder så snart festligheterna är över. Sedan kan du dela dem på PhotoBox.se. På så sätt kan brudparet se bröllopsbilderna redan innan de försvinner iväg på smekmånad!

En gåva till de nygifta

Våra fotoböcker har en tillverkningstid på endast tre dagar. Det ger dig lång tid att välja ut foton, lägga till kommentarer och få boken levererad innan de nygifta är tillbaks från smekmånaden!

Gör det personligt

Gör dina favoritfoton från bröllopet till en canvas eller ett fotokollage att ge till brudparet i bröllopspresent. Det är mycket mer personligt än att köpa något ifrån brudparets önskelista och kommer garanterat att bli en hit!

En bra affär!

Kom ihåg att tänka på vilka andra som skulle kunna tänkas vilja ha kopior på bilderna när du beställer dina foton. Du kan beställa en extra uppsättning bilder till brudparet och föräldrarna tillsammans med individuella foton av de par som du fotograferat under tillställningen. Beställer du många bilder tjänar du på att köpa våra fotopaket och betala ett lägre pris per foto än du gjort annars.Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord