Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Fånga dina barn på bild

Hemligheten till att ta bilder varje förälder kan vara stolt över

Foton är ett perfekt sätt att fånga de bästa stunderna från dina barns uppväxt. Se till att alltid ha med dig kameran så du har många vackra bilder att se tillbaka på i många, många år framöver.

Fånga stunden!

Den första, och viktigaste, regeln är att alltid ha kameran nära till hands. Utom räckhåll, ja, men om den är undanstoppad i en låda någonstans kommer ögonblicket ha passerat när du väl hittat kameran.

Du måste vara snabb

Barn blir lätt uttråkade, det är allmänt känt, och dina barn är säkerligen inget undantag. De flesta ungar älskar kameror och poserar mer än gärna, men bara så länge du lyckas upprätthålla deras intresse – så se till att handla snabbt!


You've gotta be quick On the move

I rörelse

Att få ett barn att sitta still kan vara ett omöjligt uppdrag så ibland är det lika bra att ge upp. Ställ istället in kameran på rörelseinställning med en hög slutartid så dina barn kan springa runt och leka medan du tar fina, skarpa bilder.


Att ta bilder på ditt barn helt uppslukad av någonting annat, såsom en lek med favoritnallen, gör dem omedvetna om att du tar bilder.

Planera

Fundera över vilken tid på dagen dina barn brukar vara på sitt allra bästa humör. Att fånga ungarna då gör fotograferingen mycket lättare. Tänk också i förväg på ljussättning och plats för fotograferingen så att den går så smärtfritt som möjligt.

På deras nivå

Ta dig ner på dina barns nivå när du fotograferar dem. Det gör det lättare för dem att interagera med dig och gör bilderna mer levande.


Plan ahead Get up close Level with them

Zooma in

Ung hud gör sig bra även på de extrema närbilder och ofta är det faktiskt så att fotot kommer att ha mer betydelse och känsla ju närmare du går. Så zooma in nära och blanda närbilder med bilder längre ifrån.

En hjälpande hand

Be en annan vuxen att stå bredvid dig och prata med barnet du fotograferar. Då kan du fokusera på att ta bilderna istället för att hålla reda på ditt barn. Be din hjälpande hand att uppmuntra ditt barn att titta bort från kameran för att få till fler spännande bilder.

Kameran ljuger inte

Att ta bilder på ditt barn helt uppslukad av någonting annat, så som en lek med favoritleksaken, gör dem omedvetna om att du tar bilder. Det här ger fotografierna en avslappnad känsla och är ett bra sätt att verkligen fånga ditt barns personlighet.

Rensa upp

På tal om leksaker, om du vet om att du kommer att ta en massa bilder kan det vara bra att plocka undan de flesta leksakerna och göra lite utrymme för att ta bilder. Enkla bilder utan en massa oreda är oftast de starkaste bilderna.

Skoj skoj skoj

Att ta bilder på din egen familj ska alltid vara roligt! Skoja och lek med dina barn, låt dem se bilderna du tagit, prova fina klänningar och klä ut er eller fotografera dem med favoritdockan eller nallen. Gör vad som helst, men håll fotograferingen på en leksam nivå!

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord