Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Partybilder

Partysäsongen har precis dragit igång! Vi har tipsen för att ta de bästa festbilderna!

Party pictures

Att fånga känslan i en fest är enkelt när man vet hur man ska göra. Genom att ha följande tips i åtanke kommer du kunna ta festbilder värda att fira!

Kom tidigt

Ofta vill man inte vara den första på plats till en fest men om du är sugen på att ta de finaste festbilderna kan det ändå vara en bra idé. Du kan då ta många detaljerad bilder utan att vara i vägen för någon och värden kommer förmodligen uppskatta att du är där för att ta bilder på när de andra gästerna droppar in. Ta även bilder på rummets uppsättning och dekoration innan gästerna kommer. Detta kan du kombinera med en efterbild när gästerna gått hem!

Festprissar

Vissa människor älskar att vara med på bilder – särskilt när det är fest och de är upppklädda! De kommer inte ha några problem med att posera för dig men tänk på det finns de som inte är så pigga på att stå i kameraljuset. De är på festen för att ha kul och det är viktigt att du har förståelse för det.


Party people Party people

Dekorationer och detaljer

Alla smådetaljer är oftast det som gör festen till vad den är. Glöm inte bort att ta närbilder på mat och dricka eftersom det ofta står i centrum för festligheterna. Samma gäller dekorationer och presenter.


När festen satt igång på riktigt får du se till att vara där det händer för att få roliga och påhittiga bilder.

Se världen från ovan

Det är alltid en bra idé att få nya perspektiv på saker och ting. Detta gäller särskilt när du har att göra med en stor grupp människor där det inte är helt lätt att få med alla på bild. Försök att fotografera folksamlingen ifrån en trappa, balkong eller ett fönster om du har möjlighet. Du kan till och med stå på en stol och hålla kameran över huvudet och sen se om utfallet blev bra.

Vad är det du är ute efter?

Om du är ute efter en särskild typ av bild, till exempel en gemensam skål eller samling runt en födelsedagstårta får du tala om det för festdeltagarna. Oftast är det inga problem att få dem att posera för din bild.


Decorations & details It's a set up Decorations & details

Ta smickrande bilder med blixt

Ett ofta återkommande problem vid festfotografering är osmickrande blixt. Har du en vanlig digitalkamera kan du rätta till problemet genom att ställa in kameran på nattfotografering eller synkroniserad blixt. Den inställningen hjälper till att fånga ljuset bättre då den endast avger en kort, snabb, blixt.

Glöm blixten!

Att helt stänga av din blixtmekanism, välja ett högt ISO-tal och en stor bländare är en annan teknik att ta till för att lösa samma problem. Genom att inte använda blixten kommer dina bilder att bli mycket mer diskreta och realistiska. Däremot riskerar du att få gryniga bilder och en låg slutarhastighet kommer att leda till suddiga bilder. Du undviker detta genom att ta med ett stativ och be dina modeller posera framför kameran.

Följ känslan

När partystämningen börjat infinna sig kan du be gästerna posera för dig så att du får ett par roliga och innovativa bilder. Testa att vrida kameran i konstiga vinklar för att ta roliga och spännande bilder.Det kan vara kul att visa de övriga gästerna bilderna som du tagit och innan du vet ordet av kommer alla vilja vara med i dina foton!

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord