Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen
FOTOBÖCKER

FOTOBÖCKER

Upptäck våra nyheter
i vårt fotoboksverktyg
och lär dig mer om
vad du kan göra!
FOTOBÖCKER

Skapa en fotobok

FLER ILLUSTRATIONER TILL DIN FOTOBOK

Har du provat våra illustrationer till fotoböcker? Det finns allt från pratbubblor till symboler eller accessoarer. Nu finns det även massor av resesymboler du kan fylla ut dina sidor med! Du kan lägga till ett frimärke, ett flygplan, kompass, stämplar och fler andra symboler för att göra fotoboken om din resa lite mer speciell!

Finns för alla format

ANVÄND VÅR ÖVERSIKT FÖR ATT ENKLARE ORGANISERA DINA SIDOR

Med vår nya funktion « Översikt » kan du enkelt få en översikt på alla sidor i din bok och se vilka bilder och layouter du valt till din bok. Vill du ändra plats på en sida klickar du bara på sidan och drar den till den sida du önskar ersätta och de sidorna kommer då att byta plats. Du kan även flytta om dina foton med denna översikt.

Finns för alla format

SE MER AV DIN FOTOBOK I REDIGERINGSPROGRAMMET

Det säger sig självt: med en större skärm kan du se mer! Nu har vi minskat marginalerna i fotoboksprogrammet så att du kan se mer av fotoboken du skapar. Vill du göra din bok ännu lite större kan du dra i pilen under din bok och bilden blir då ännu större!

Finns för alla format

GÖR DIN FOTOBOK PERSONLIG MED VÅRA ILLUSTRATIONER

En bild säger mer än tusen ord brukar det heta, men kanske inte alltid? Nu kan du lägga till symboler och bilder till din fotobok och vara ännu mer kreativ! Du kan göra anpassade pratbubblor och förmedla mer av känslan bakom ditt foto. Välj till bokstäver, pratbubblor, accessoarer och mycket annat!

Finns för alla format

DITT FOTO PÅ DUBBEL SIDA!

För våra fotoböcker i A4-format (fotobok Prestige A4, Lyx och Porträtt A4) kan du nu lägga till ditt foto på ett helt uppslag! Du väljer «Layouter» och sedan «Dubbel sida» och sedan drar du enkelt det foto du önskar ha på dubbel sida till uppslaget.

Finns för alla fotoböcker i A4-format

Skapa en fotobok

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord