Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Butik

Inspiration

Community

Mer information

Tjänster

Vilka är vi?

ICA fotos samarbetspartner är störst i Europa på digital fotoframkallning och på att dela och lagra bilder på Internet.

Vi är stolta över att erbjuda innovativa produkter och tjänster, till bästa kvalitet och pris. Våra tjänster omfattar en säker lagring av dina bilder, en möjlighet att dela med dig av dina bilder på webben, ett stort val av framkallningsformat av högsta kvalitet, snabb leverans och ett omfattande utbud av originella och nyskapande produkter som du kan göra personliga med dina egna bilder.

Våra åtaganden

Vår ambition är att alltid erbjuda så många innovativa produkter och tjänster som möjligt och samtidigt bibehålla vår tradition av utmärkt kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Dina bilder innehåller livets bästa ögonblick och skapar många känslor. Din kreativitet – i kombination med vår tjänst – gör det möjligt att utifrån dina bilder, berätta om dina minnen och ge uttryck åt de känslor som de väcker.

Vi står alltid till ditt förfogande för att ge dig en god service. Våra kunder har efterfrågat en fototjänst med enkelt och bra gränssnitt, många alternativ på produkter och möjligheter att lagra och dela med sig av bilder. Det är vad vi har haft i åtanke när vi har arbetat med ICA Foto och vi kommer att fortsätta vårt arbete.

Vi har åtagit oss att ta bättre hand om miljön, i synnehet genom behandling och återvinning av avfall och genom att använda giftfria produkter. Vi har på detta sätt erhållit certifikatet Imprim’vert, som utfärdas av CCIP (Chambre de Commerce et d’Industrie de Paris - Handelskammaren i Paris) och FICG (Fédération de l’Imprimerie et de la Communication Graphique - Förbundet för industri och grafisk kommunikation).

Till sidans början

Vår partners historia

ICA fotos samarbetspartner finns etablerat i 19 länder vilket gör företaget till det största på den europeiska marknaden inom digital fotoframkallning.
Photoways lanserades år 2000 i Frankrike och blev en av de första att förutom vanlig fotoframkallning även erbjuda en rad innovativa produkter inom kategorin fotoböcker och personliga kalendrar. Gruppen lanserade 2004 en lågpris-sajt och köpte sedan upp sin brittiska motsvarighet Photobox 2006.

PhotoBox ägs till största delen av riskkapitalfonderna Index Ventures, Highland Capital och HarbourVest. Ordförande är Stanislas Laurent, tidigare vd för AOL Europa.

Till sidans början

Varför välja ICA Foto ?

Eftersom vi är måna om att få ha dig som kund och att framkalla dina foton har vi skapat denna sida med många möljigheter, hög kvalitet och låga priser. För mer information, besök sidan Våra löften.

Kontakt

Ansvarig utgivare : Christian Woolfenden

Huvudkontor: PhotoBox SAS - Photoways.com, Z.A.C des Perriers, 37-39, rue De Beauce,
78500 Sartrouville, Frankrike.

S.A.S. 4 000 000 Euros
RCS Versailles 428 703 979
Siret 428 703 979 00057
APE : 7420Z

Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord