Leverans- och prisinformation

I alla produktpriser på vår webbplats ingår moms men inte frakt. Ta reda på mer om våra leveransalternativ och -kostnader, samt produktions- och leveranskostnader.

Vad händer med din beställning

Varje artikel tillverkas enligt kundens önskemål i våra fabriker runt om i Europa. En del produkter tar längre tid än andra och vi vill alltid att du ska få dina artiklar så fort de är färdiga. Om du lägger en beställning med flera artiklar är det därför möjligt att du inte får samtliga på en gång.

Så fort en artikel i din beställning är klar skickar vi den, så att du får den så snart om möjligt. Vi skickar dig dessutom ett mejl med uppskattat leveransdatum.

Om du lägger flera beställningar kort efter varandra kan vi tyvärr inte slå ihop dem.

För de flesta av våra produkter kan du välja mellan följande alternativ:

  • Standardleverans:

Standardleveranstiden är 3-7 arbetsdagar. Du hittar mer information nedan, under "Produktions- och leveranstider".

  • Expressleverans:

För alla expressleveranser med DHL Express tillkommer en extraavgift per beställd produkt. Genomsnittlig leveranstid är 2 arbetsdagar. Du hittar mer information nedan, under "Produktions- och leveranstider”.

Internationella leveranser:

Vid leveranser till andra länder i Europa samt för internationella leveranser läggs en tilläggsavgift på de vanliga leveranskostnaderna. Internationella leveranser kan ta upp till 10 dagar längre än vanliga leveranser på grund av tullregler och längre fraktavstånd.

Leveranskostnader

I våra leveranspriser ingår porto, professionell förpackning, transportkostnader, transportförsäkring och en serviceavgift. Priserna kan variera beroende på produkten du beställt och leveransen du valt. I tabellerna nedan finns mer information.

För en del produkttyper tillkommer en extraavgift när du beställer flera artiklar. Om du beställer flera olika produkter och storlekar slår vi ihop de enskilda leveranskostnaderna.

Våra leveranskostnader beror på typ av produkt och dess storlek. Här är en översikt över våra allmänna leveranskostnader för standardleveranser:

PRODUKT     

  

LEVERANSKOSTNAD

Canvastavlor från 49kr
Fotoframkallningar från 49kr
Fotoböcker från 39kr
Kalendrar från 49kr
Kort från 39kr
Mobilskal från 49kr
Muggar från 49kr
Postrar från 49kr
Väggdekoration från 69kr
Fotopresenter:
Block & Bordstavlor från 49kr
Förvaringslådor från 27kr
Magneter från 19kr
Spel från 39kr
Textilier från 35kr
Övrig hem dekoration från 17kr


För alla expressbeställningar tillkommer en extraavgift. Avgiften varierar beroende på produkttyp och storlek och du kan se den i kundvagnen innan du slutför din beställning.

Produktions- och leveranstider

Varje artikel specialtillverkas i våra fabriker och vi sätter stolthet i att få dina foton att se så fantastiska ut som möjligt. Men det innebär även att en produkt med många foton, som en fotobok, kan ta längre tid att tillverka än en present med endast ett foto.

Leveranstiderna som anges nedan omfattar produktions- och leveranstid, och den senare beror på vilken leveransmetod som du väljer. När du lägger din beställning gör vi vårt bästa för att uppskatta produktions- och leveranstider för varje artikel och leveranstyp, men tyvärr kan ditt pakets ankomst påverkas av perioder då det är högt tryck eller av postförseningar. Följande leveranstider är en vägledning och kan variera beroende på din beställning:

Standardleverans

PRODUKT

    

LEVERANSTID

Canvastavlor
5-8 arbetsdagar
Fotoframkallningar
5-9 arbetsdagar
Fotoböcker
9-13 arbetsdagar
Kalendrar 6-9 arbetsdagar
Kort
7-9 arbetsdagar
Mobilskal
7 arbetsdagar
Muggar
5-8 arbetsdagar
Postrar 8-10 arbetsdagar
Väggdekoration
8-10 arbetsdagar
Fotopresenter:
Block och Bordstavlor 7-9 arbetsdagar
Förvaringslådor
9-12 arbetsdagar
Magneter
7 arbetsdagar
Spel 7-8 arbetsdagar
Textilier
10-12 arbetsdagar
Övrig hem dekoration 7-9 arbetsdagar


Expressleverans

PRODUKT

    

LEVERANSTID

Canvastavlor
3-4 arbetsdagar
Fotoframkallningar
N/A
Fotoböcker
5-8 arbetsdagar
Kalendrar 5 arbetsdagar
Kort
3-5 arbetsdagar
Mobilskal
3 arbetsdagar
Muggar
3-4 arbetsdagar
Postrar 4-6 arbetsdagar
Väggdekoration
4-6 arbetsdagar
Fotopresenter:
Block och Bordstavlor 3-5 arbetsdagar
Förvaringslådor
5-7 arbetsdagar
Magneter
N/A
Spel N/A
Textilier
5-7 arbetsdagar
Övrig hem dekoration 3-5 arbetsdagar


Obs! Det förväntade leveransdatumet visas i kassan innan du slutför din beställning.

DHL Express

DHL express levererar direkt hem till dig, så det är bäst att ange en adress där det finns någon under dagtid som kan ta emot försändelsen. Det går även bra om du sätter upp en fullmakt på dörren/brevlådan där det står numret på sändningen, vart DHL Express kan ställa paketet samt med en underskrift.

Vänligen notera att om du inte är bosatt i en tätort kan din leverans dröja några extra dagar. Här kan du kontrollera leveranstiden med DHL Express till ditt område.