40% rabatt på hela sortimentet

Använd kod | ALLTANNAT40 | Gäller till midnatt måndagen den 17 maj

Personliga presenter
Personliga presenter

Personliga presenter

Tänk om du kunde spara ett av deras bästa minnen på en present som de kommer att älska och aldrig glömma. Välkommen till personliga presenter. Använd dina egna foton och skapa en legendarisk present. Från muggar till väggdekorationer – skapa något helt unikt som visar hur väl du känner dem.

Hämta inspiration

Hitta personliga presenter för alla

Personliga presenter till henne

Ge henne en personlig present som värmer hjärtat, med alla hennes favoritfoton av roliga minnen.

Personliga presenter till honom

Den personliga presenten som han inte visste att han behövde, med foton av hans favoritminnen.

Shoppa hela vårt utbud

Varför ge bort en personlig present?

Kvinna och barn som tar ett foto

De förtjänar något speciellt

De är viktiga för dig, och det med rätta. Tillsammans har ni delat oförglömliga stunder som förtjänar att minnas. Påminn dem om hur viktiga de är för dig med ett foto på en present som tar dem tillbaka till ett speciellt ögonblick.

Två vänner som tittar i en Fotobok Fina Stunder

Sprid glädje

Att få en personlig present betyder mer än att bara öppna ett paket och ta fram en mugg eller en väggdekoration. De är presenter som är särskilt gjorda för varje enskild person och som innehåller foton av ovärderliga ögonblick i deras liv. Med bara några klicka kan du göra dem glada och få dem att känna sig uppskattade.

Par som tittar på framkallade foton

Kvalitet från oss

Vänta lugnt på att din present ska levereras med vetskapen att den tillverkas i högsta kvalitet. Vi är stolta över att leverera produkter som tillverkats enligt exceptionell standard. Vi använder Fujifilm-papper för fotoframkallning och noggrant utvalda material som ser till att dina foton förblir kristallklara när de överförs till din present.

Skapa personliga presenter för alla

Personlig fotopresent

Vad är hemligheten bakom att hitta den perfekta presenten? Enkelt. Personlighet. Med deras bästa foton av oförglömliga ögonblick är du redo att skapa en present som glädjer dem och visar att det är de omtänksamma presenterna som räknas.

Få dem att känna sig uppskattade med personliga presenter som är enkla att skapa för vem och för vilka tillfällen som helst! Från väggdekorationer till söta presenter att hålla i handen – välj bland ett brett utbud av unika presenter för alla tillfällen.

Inget tillfälle är för stort eller för litet för en personlig present. Oavsett om det är en babyshower, en födelsedag, Alla hjärtans dag eller julafton så är våra fotoprodukter fullständigt anpassningsbara för att bli till fantastiska presenter för alla tillfällen. Från personliga muggar och nyckelringar till unika canvastavlor som pryder vilken vägg som helst – upptäck personliga presenter som stolt kommer att visas upp för familj och vänner.

Vi lägger ner tid på att trycka foton i hög kvalitet med den design du väljer. Gör din present personlig med olika färger och teman i vår onlineredigerare, och locka fram leenden genom att lägga till ett meddelande. Överför foton som de älskar att minnas till en personlig present som handlar helt och hållet om dem

Så här gör du presenter

 • Ladda upp

  Ladda upp

  Hämta foton från datorn, telefonen eller sociala medier.

 • Välj

  Välj

  Nyckelringar, julgranskulor eller pussel – det är upp till dig!

 • Betala

  Betala

  Snabbt, enkelt och säkert – klart på ett kick.

 • Njut bara

  Njut bara

  Levererad när du vill. Älskad i många år.

Frågor och svar om personliga presenter

Hej, det är vi som är ICA Foto ...

Proffsen inom fotoframkallning. Vi hjälper dig att omvandla dina favoritfoton till omtänksamma personliga presenter till mamma, pappa, morfar, farmor och barnen – alla.

 • Gratisprodukter

  Gratisprodukter

  Håll utkik efter gratisprodukter och exklusiva erbjudanden!

 • Enkel leverans

  Enkel leverans

  Vi har flera alternativ som passar alla tillfällen.

 • Garanterade leenden

  Garanterade leenden

  Vi kontrollerar alltid din skapelse för att försäkra oss om att du kommer att älska den.