Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Gåvor för henne

På jakt efter en present till en av kvinnorna i ditt liv? Då behöver du inte titta längre. Här har vi samlat några bra idéer för att ge henne en riktigt fin och unik present, oavsett tillfället.

Visa henne din kärlek med en personlig gåva

Personlig kudde med eget foto

Fotokudde: En härligt mysig gåva

Ge hemmet en personlig touch med en fotokudde prydd med dina egna bilder. En riktigt fin presentidé, garanterad att uppskattas. Skapa en gåva som passar perfekt in i personens hem. Är du rädd för att det ska bli fel? Vitt och svart passara lltid och är neutralt nog att smälta in överallt.

Det är enkelt - överför dina bilder från din dator, din mobil eller din tablet. Sätt bilden på en kudde med vårt verktyg för att skapa produkter. Välj en kagrundsfärg. Lägg till en personlig text eller illustration och vips! Din present är färdig. Den är helt unik, precis som hon är.

Från219,00krPassa på
Kalendrar alt

Personlig fotokalender: Gör det till ett år hon kommer att minnas länge

Till din mor, dotter, syster eller bästa vännina. Med en fotokalender hjälper du henne att aldrig glömma alla viktiga dagar och händelser i hennes liv, oavsett om det är en semester, ett dop, en födelsedag...

Har du tänkt ge bort presnten i april eller oktober istället för i början av det nya året? Inga priblem! Du väljer stjälv kalenderns startdatum. Innan du börjar ladda upp dina bilder föreslår vi att du väljer en storlek på kalendern, här finns något för alla smaker!

Från99,00krPassa på
Personalised Bone China alt

Temamugg i porslin: En fin gåva

Gör den perfekta fotogåvan med hennes favoritminnen, hennes favoritfärger och henne k'raste vänner på vilden. Eller kanske med dig själv! För att skapa den här fina och unika fotomuggen krävs bara ett par minuter.

Välj bilder från din dator, telefon eller tablet och lägg upp dem på ditt konto. Därefter väljer du ut den&dem du vill ha på fotomuggen och väljer ett av våra många teman. Du kans också skriva ett personlig meddelande. Resultatet= En härligt personlig mugg åt det dagliga kaffet eller teet som håller fina minnen vid liv.

Från189,00krPassa på
Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord