Stäng
I kundvagnen
Varor
Töm kundvagn

Kundvagnen

Personliga gåvor för honom

Visa honom din kärlek med en personlig gåva från vårt stora urval.

Hiita en presentidé till honom och gör den personlig med dina egna bilder.

2 personalised phone cases with photo man and son printed on

Personligt skal. En perfekt gåva till honom.

Har han en iPhone, en Samsung Galaxy eller en iPad? Letar du efter en originell gåva som kan göra he100% personlig och som går fort att skapa? Bingo. Våra skal till smartphone och Ipad går att skräddarsy helt efter din smak och du skapar dem på bara ett bar minuter.

Välj mellan en eller flera bilder, kollage, teman, färger och andra roliga motiv eller lägg till en egen text. Allt är upp till dig och din smak.

Från199,00krPassa på
Family photo printed on a personalised puzzle

Ett pussel från Ravensburg. Ge honom en överraskande utmaning i present.

Låt honom själv sätta ihop hans favoritbilder medda fina pussel. Varför inte ett 500 bitars, för en hel eftermiddags underhållning för den som älskar att pussla. Eller kanske är det ett pussel som även de mindre familjmedlemmarna ska kunna delta i? Då väljer du den med bara 49 bitar. En fantastisk present till alla pappor.

För att skapa ditt pussel börjar du med att överföra den bild du vill använda, från din telefon eller dator, eller från Instagram eller Facebook. Välj den bild han bäst gillar.

Från199,00krPassa på
A photobook with photo of man and son

Berätta hans historia med en vacker Prestige Fotobok

De bästa stunderna samlade i en fotobok.

Hans födelsedag, er senaste semester, eller kanske något helt annat. Gör det till en samlign av det sista årets bästa bilder, eller kanske de sista 10 årens! Vår fotobok Prestige A4 är den perfekta presenten till honom. Det är inte för intet som den är vår bästsäljare.

Välj den sidlayout som du önskar. Flytta på bilderna, välj bakgrundsfärg och lägg till illustrationer, text och personliga meddelanden. Allt gåt att göras personlig och efter din smak. Tycker du det går långsamt att skapa boken? Välj då "Automatisk sammansättning" och se den fotobok vi har skapat med dina bilder.

Från429,00krPassa på
2 photo desk calendars on a desk

Kalender skrivbord

En gåva som passar lika bra hemma som på jobbet, till födelsedagen eller julklapp. Passar lika bra för en yngre som för äldre man.

Välj helt enkelt ut 13 bilder och välj vilken månad de ska höra till, eller framsidan. du väljer själv vilken månad som kalendern ska starta med. Lägg in härliga bilder som lyser upp hans dag och lägg in viktiga datum som hjälper honom att komma ihåg de små sakerna. Enkelt och personligt.

Från169,00krPassa på
Laddning

Laddar...

Var god vänta.Laddar...
Uppladdning...

Tillgängligt inom kort

Ett mail för att återställa ditt lösenord har skickats till din e-postadress.

För många inloggningsförsök med fel lösenord. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.
Det verkar som att lösenordet du använder kan vara osäkert. Vänligenåterställ ditt lösenordKlicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.för att fortsätta.


Kontrollera din informationDet här kontot är avstängt.

Glömt lösenord?
Klicka här och ange din e-postadress. Ett mail kommer sedan att skickas till dig för att återställa ditt lösenord.

Inte medlem än?

Behöver du hjälp att logga in? Här kan du få hjälp

Återställ mitt lösenord